| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
luci
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 4:22 pm Post subject: Tura macin duminica 14.03.2010 |
|
|
Asadar se planuieste o iesire in Macin pt duminica asta, pe paispe
Scop: traseu,plimbare,bulgareala,poze,bulgareala,
Pana acum ar fi interesati urmatorii:
-Maestru (de la el am primit massu cu plecarea )
-Cata10110010
-Cata Onceanu
-Dani
-Luci
Costuri: 15 lei maxi taxi dus intors + 2 lei bacul.
Asta daca nu plecam cu masinile
Asadar, cine se mai baga ?  _________________ Pisicile spun lucruri trasnite www.pufosi.org |
|
| Back to top |
|
 |
djtzep

|
Posted: Thu Mar 11, 2010 5:25 pm Post subject: |
|
|
Ma bag _________________ Stau la etaju 7 |
|
| Back to top |
|
 |
cristi
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 10:41 pm Post subject: |
|
|
voia sa mearga si andrei de la braila. cel care ne-a ajutat cu hartile la trofee. spunea ca-l suna pe cata o. sau cosmin. v-ati propus vre-un traseu? _________________ nu am privit niciodata un om de sus decat atunci cand l-am ajutat sa se ridice |
|
| Back to top |
|
 |
cristi
|
Posted: Thu Mar 11, 2010 10:43 pm Post subject: Re: Tura macin duminica 14.03.2010 |
|
|
| luci wrote: |
-Cata10110010
 |
nici macar nu se scrie asa! se scrie cata dubai  _________________ nu am privit niciodata un om de sus decat atunci cand l-am ajutat sa se ridice |
|
| Back to top |
|
 |
cristi
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 12:50 pm Post subject: |
|
|
am vb cu alde nasu' ca are si el scula si blog cu foto. se baga si el cu nefasta. noi vom merge 4 intr-o masina. s-a stabilit ora plecarii? sa fie bacu' de 10, astfel incat sa se mai incalzeasca si afara? noi am vrea sa mergem si prin chediu, la ghiocei; pentru foto, bineinteles. _________________ nu am privit niciodata un om de sus decat atunci cand l-am ajutat sa se ridice |
|
| Back to top |
|
 |
StreetBall
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 5:14 pm Post subject: |
|
|
Eu din pacate nu pot sa mai merg am fost chemat la redactie, dar poate saptamana viitoare, poate in Buciumeni ? de no fi cu banat as vrea sa merg prin padurat, desi astia au anuntat o noua racire, sa dea iepurasu de bulgarasu ?  _________________ " Vin de nicaieri si pot sa merg oriunde vreau / Nu ma stie nimeni fiindca sunt un nimeni yo / Trag zile dupa mine una dupa alta / Personal le iau asa cum vin una dupa alta.... / Sa raman asa cum sunt cand ceilalti incep sa rada... / Si sigur ma cunosti m-ai vazut pe undeva / Dar nu ma recunosti chiar daca stau in fata ta / Sunt chiar acolo si tu nu ma vezi / Fiindca tu nu poti sa vezi ceva in care nu crezi... / Nimeni de nicaieri, nimic iti cer / Vreau doar sa-ti amintesti / Daca nu ne-am intalnit chiar ieri."
http://mariancalestru.wordpress.com |
|
| Back to top |
|
 |
|